Güvenli, modern E-ticaret ile ürünlerinizi ve markanızı milyonlara ulaştırın.

Firmanızı online satış platformuna taşıyarak E ticaret sektöründe bir adım önde olun!

Günümüz şartlarında ve ileriye dönük yaygınlaşma nedeniyle online ticaret platformlarının artması ve buna bağlı kalarak e ticaret sitelerinin kullanıcılarına sunduğu avantajlar sayesinde e ticaret sitenizi özgün ve yenilikçi bir şekilde kodlayarak E ticaret sektöründe yerinizi netleştirmek için özel tasarımlar ve özel e ticaret çözümleri üretmekteyiz.

Markanızı ve ürünlerinizi Türkiye pazarında yaygınlaştırmak ve bilinirliğini artırmak adına birlikte belirleyeceğimiz pazarlama stratejilerini yaptığımız e ticaret sitesi tasarımınıza entegre ederek direkt satışınızı ve müşterilerinizi artırmaya yönelik çalışmaları da beraberinde uygulamaktayız. Temiz koda sahip anlaşılır ve kolay kullanıma sahip yönetim paneli ile sipariş öncesi ve sonrası müşterilerinizle ilk adımdan son adıma kadar ki süreci kolayca takip edebileceğiniz ve yönetebileceğiniz bir yönetim paneli ile birlikte sunmaktayız.

E Ticaret sitesinin Önemi ?

Ticaretle uğraşıyorsanız, aktif bir müşteri potansiyeliniz ve online olarak satabileceğiniz ürünler var ise E – Ticaret platformları sizin için çok büyük öneme sahip olacaktır. Alaoğlu tasarım olarak geliştirdiğimiz e ticaret sitesi tasarımlarını firmanızın ihtiyaçlarını karşılayacak paketler halinde sizlere anahtar teslim bir şekilde hizmetini sunmaktayız. E ticaret paketlerimizle birlikte daha sonrasında belirleyeceğiniz dijital pazarlama ve SEO çalışmalarında sizlere fazlasıyla destek vermeyi amaçlamaktayız. Sosyal medya içerik yönetimi ile de dijitial pazarlama alanında e ticaret sitenizle bağlantılı bir şekilde mailing, landing page, kampanyalarda da sizlere hem yazılımsal hem de grafik tasarımı konusunda destek vermekteyiz.

Mağaza ve personel giderlerinizi ciddi anlamda düşürür. Markanızı online şatış kanallarında hızlı ve etkili bir şekilde yükseltmenizi sağlayabilirsiniz.

İhtiyaçlarınızı Karşılayan Modern E Ticaret Paketlerimiz

İhtiyaca uygun E-Ticaret paketleri ile size çözümler sunan Alaoğlu Tasarım, kurumsal kimliğinizi doğru bir şekilde yansıtacak çözümler ile buluşturuyor. Alaoğlu Tasarım Web tasarım ve web yazılım tecrübesi ile doğrudan ihtiyaçlarınızı karşılamak amacı ile geliştirilen profesyonel E-Ticaret paketlerinde, ödeme yöntemleri, müşteri takip programı, kargo takip vs gibi bir çok eklentiyi sizlere sunmaktayız. Alaoğlu Tasarım E-Ticaret paketleri ile sizlere sunulan önemli içeriklerden bazıları aşağıda belirtilmiştir:
• SEO uyumu
• %100 mobil uygunluk
• Sektöre özel geliştirilmiş tema seçenekleri
• Çeşitli ödeme yöntemi desteği
• Gelişmiş sipariş ve pazarlama yönetimi
• Müşteri odaklı varyant seçenekleri
• XML entegrasyonu

Bizimle Birlikte Çalışmanız için birçok Nedenimiz var!

Web tasarım ve web yazılımları konusunda kendini yıllardır geliştiren Alaoğlu Tasarım Özgün E Ticaret paketleri hizmetiyle sizlere destek vermeyi hedeflemektedir. SEO uyumlu kullanıcı dostu tasarımlar ve özgün içerikler üreterek markanızı tüm dijital ortamlarda en iyi şekilde temsil ederek marka bilinirliliğinizi artırmayı hedeflemektedir.
Müşterilerimizin isteklerine hakim, önemseyerek ve benimseyerek çalışan Alaoğlu Tasarım gerekli tüm tasarım çalışmalarında sizlerle iletişimini ent üst seviyede tutarak belirlenen çalışmaların tamamlanmasında sizlere destek vermeye devam etmektedir.
Pozitif ve dinamik çalışma yapımızla sizlere vereceğimiz hizmeti süreklilik ve kesintisiz bir şekilde ilerletmek için çalışır ve müşterilerimizin belirlemiş olduğu analizler ile kaliteli ve özgün tasarılar üretmeyi hedefliyoruz.
Sizlerde bizimle çalışmak ve karşılıklı deneyimlerimizi paylaşmak istiyorsanız iletişime geçebilirsiniz.